De grootste voetbalfan heeft ze allemaal

Als echte voetballiefhebber heb je zo goed als zeker een favoriete club. Je gaat naar alle wedstrijden en kent jouw club van binnen en van buiten. Maar misschien is het voor jou nou net de sport om alles over en rondom voetbal te verzamelen en heb je niet echt een favoriete club. Je speurt wel alles af voor dat ene te gekke item. Vlaggen, shawls, vanen en buttons. Sokken en zelfs ondergoed. Je hebt het allemaal. De ruimte hangt er vol mee en ze zijn je allemaal dierbaar. Die zoektocht is natuurlijk super, maar meer verrassing in het uitvoeren van je hobby is ook wel eens leuk.

Verrassing op aanvraag

Vele voetbalfans verzamelen shirtjes van het voetbal. Niet alleen de voetbalspelers na een wedstrijd. Zij ruilen onderling hun shirtje. Ook de supporters zelf kunnen echte verzamelaars zijn. Zeker wanneer je club een nieuwe outfit krijgt. En dat gebeurt nogal eens. Nu kun je ze natuurlijk gewoon kopen. Maar hoe leuk is het als je een shirt besteld en je maar moet afwachten wat je krijgt? Pakketjes zijn altijd leuk om te ontvangen maar je weet van tevoren al wat je besteld hebt. Stel je voor dat je verrast wordt met een pakketje van FC Surprise waarvan je weet dat het een voetbalshirt bevat… Maar welke?  Een competitie shirt? Een bepaalde kleur?

Toch een beetje kiezen dan?

Klinkt leuk, een verrassend shirt. Maar wat als je iets krijgt waar je echt niet op zit te wachten? Je kan dan nog zo een voetbalfanaat zijn maar soms gaat iets te ver. Bepaalde clubs zijn voor jou net even minder aantrekkelijk. Of een competitie waar je echt niets mee hebt. Dat kan. Je hoeft niet ieder club en iedere voetbalcompetitie goed te vinden. Om je gerust te stellen, je kunt altijd aangeven welke club je liever niet hebt. Zo maak je je verzameling precies zoals jij hem wilt hebben. Alleen een bepaalde divisie of juist alles behalve die ene club. Want hun kleuren zijn wat minder mooi. Geen probleem. 

Voor iedereen een shirt

Je familie mag natuurlijk niet achterblijven in jouw verzamelgekte. Ook voor je kinderen en je partner is een passend shirt te verkrijgen. Als outfit voor een belangrijke wedstrijd of omdat je samen naar de thuiswedstrijden gaat. Hoe het ook zei, jij zorgt voor eenheid in jouw eigen thuis “club”. Of je nou live in het stadion kijkt, of thuis op de bank via de tv, jouw club moedig je aan met het juiste gevoel. Ook als cadeautje zeker een verrassing, je weet zelf ook niet wat erin zit, dus geheid een goal als het om originaliteit gaat. En geef je ze cadeau aan een tweeling, dan sta je zonder enige moeite al twee nul voor. Makkelijker scoor je niet.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 24-09-2024 20:18 | Bijgewerkt op: 24-09-2024 20:18 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Als echte voetballiefhebber heb je zo goed als zeker een favoriete club. Je gaat naar alle wedstrijden en kent jouw club van binnen en van buiten.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.