Een heerlijk avondje voetbal wordt zo nog leuker

Ben je weer klaar voor een heerlijke Conference League, EK wedstrijd of Eredivisie avond? Je volgt zo veel, dat het onmogelijk is voor iedere wedstrijd kaartjes te kopen. Ook thuis kun je er een leuke avond van maken. Wij delen een paar handige tips om gewoon vanaf de bank een top avond te maken.

De juiste streamingdienst

Het is belangrijk om de juiste streamingdienst te kiezen, vooral als je een breed scala aan voetbalcompetities wilt volgen, zoals de Eredivisie, Bundesliga, Premier League en La Liga. Met zoveel opties beschikbaar kan het kiezen lastig zijn. Het kan helpen om contact op te nemen met je huidige provider om samen te bekijken welke mogelijkheden er zijn. Mogelijk heb je een abonnement nodig op ESPN compleet voor bepaalde competities en Ziggo Sport voor andere. Denk goed na over je voorkeuren, aangezien abonnementskosten per maand flink kunnen oplopen. Het is ook verstandig om te kijken naar lopende acties waarbij je korting kunt krijgen op je abonnement voor een bepaalde periode. Zo kun je zorgen dat je alle voetbalwedstrijden kunt bekijken zonder onnodige kosten.

Kijk samen met je vrienden

Ook als je altijd al uitkijkt naar alle wedstrijden, is het nog steeds een goed idee om samen met vrienden of familie te kijken. Het is niet alleen heel gezellig, maar het biedt ook de kans om van elkaar te leren. Discussies tijdens de wedstrijd kunnen ervoor zorgen dat je anders tegen bepaalde keuzes of gebeurtenissen gaat aankijken. Samen juichen voor je favoriete club versterkt de groepsdynamiek en kan een fijn en gezellig ritueel worden. Het is niet voor niets dat voetbal een van de meest besproken onderwerpen is bij het koffiezetapparaat. Misschien is het zelfs leuk om eens samen met die ene collega naar een wedstrijd te kijken!

Een kleine inzet

Voordat de wedstrijd begint, is het slim om snel een TOTO in te vullen. Wie denk jij dat er gaat winnen? Zo maak je de avond nog spannender en maak je misschien zelfs wat geld winst. Als je liever geen echt geld inzet, kun je samen op papier voorspellen wat jullie denken dat de uitslag zal zijn.

Bingo met de commentator

Bij voetbalwedstrijden hoor je vaak zowel bekende als onverwachte uitspraken van commentatoren. Maak van tevoren een bingokaart met verschillende zinnen die tijdens de wedstrijd kunnen vallen. Tijdens de wedstrijd kun je deze afstrepen met een stift. Wie als eerste bingo heeft, bedenkt een gekke opdracht voor de andere spelers. Het is ook slim om van tevoren regels af te spreken voor wat te doen bij een valse bingo of als je een uitspraak hebt gemist. Zo voeg je een extra laag competitie en plezier toe aan de avond met vrienden of familie.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 19-06-2024 12:14 | Bijgewerkt op: 19-06-2024 12:14 | Auteur: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Ben je klaar voor een heerlijke Conference League, EK of Eredivisie avond? Wij delen een paar handige tips om vanaf de bank een top avond te maken.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.